ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Εμπειρία, λύσεις και προτάσεις ακόμα και για την πιο εξατομικευμένη ή επιτηδευμένη προσέγγιση Ανακαίνισης Χώρου

Στην Ropodis Construction – Pοπόδης Ανδρέας και Σία Ο.Ε., η Ανακαίνιση και Διακόσμηση Χώρων αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο υπηρεσιών. Κι αυτό γιατί πιστεύουμε ότι οι εύστοχες και καλαίσθητες παρεμβάσεις σε έναν χώρο, μπορούν να τονίσουν την ιδιαίτερη προσωπικότητά του ή να συναντήσουν τον αισθητικό προσανατολισμό του χρήστη-ιδιοκτήτη, χωρίς να δαπανηθούν υπέρογκα ποσά ή να καταναλωθεί υπερβολικός κόπος και σκέψη.

Σύμμαχός μας, η εμπειρία μας που μας επιτρέπει να αντιλαμβανόμαστε τι μπορεί να γίνει, η δίψα μας για δημιουργικότητα, και φυσικά η απόλυτη κατανόηση των αναγκών του αναθέτη.

Στο πλαίσιο αυτό, παρέχουμε ιδέες, προτάσεις και εγγυημένες λύσεις για:

Ανακαίνιση & Διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

Δημιουργία ξύλινων και υπερυψωμένων δαπέδων

Διακοσμητικά χρώματα και Επιχρίσματα

Γύψινες Διακοσμήσεις όλων των τεχνοτροπιών και τάσεων

Μέχρι σήμερα έχουμε στο ενεργητικό μας σημαντικές διακοσμητικές παρεμβάσεις, οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες χώρων απαιτητικών διαστάσεων, όπως καταστημάτων συστεγαζόμενων σε εμπορικά κέντρα, εκθεσιακών περιπτέρων ή συνεδριακών αιθουσών, αλλά και μια διευρυμένη γκάμα έργων ανακαίνισης που έχουμε αναλάβει από μεγάλες εμπορικές επωνυμίες, καταστημάτων, ξενοδοχειακών μονάδων, χώρους μαζικής εστίασης, έως και ιδιώτες ιδιοκτήτες αστικών διαμερισμάτων και επαρχιακών μονοκατοικιών.

Έργα, που μας επιτρέπουν να αποτελούμε εγγύηση επιτυχίας και εμπιστοσύνης ακόμα και για τα πιο προσωπικά, απαιτητικά ή επιτηδευμένα “θέλω” κάθε αναθέτη μας.

Υπηρεσίες Ανακαίνισης & Διακόσμησης

Η Ropodis Construction – Ροπόδης Ανδρέας και Σία Ο.Ε., αναλαμβάνει κάθε έργο που αφορά την Ανακαίνιση, ανακατασκευή, αναδιαμόρφωση, αναβάθμιση και Διακοσμητική παρέμβαση ενός επαγγελματικού ή οικιακού χώρου, καταστήματος, χώρο εστίασης, ξενοδοχείο κ.α.

Τα υπερυψωμένα ξύλινα δάπεδα αποτελούν συνώνυμα της άμεσης, γρήγορης και οικονομικής λύσης σε περίπτωση ανακαίνισης και αναδιαμόρφωσης ενός χώρου, ενώ είναι η τέλεια αναβάθμιση της αισθητικής για τους επερχόμενους επισκέπτες είτε πρόκειται για επαγγελματικό είτε για οικιακό χώρο.

Κάθε επιφάνεια τοίχου αποτελεί για εμάς έναν καμβά με απεριόριστες δυνατότητες δημιουργικών παρεμβάσεων. Κατά την Ανακαίνιση & διακόσμηση ενός χώρου, είναι οι μικρές Λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά στην αργότερα εμπειρία και δέος του κάθε επισκέπτη.

Η μεγάλη γκάμα σχεδίων που παρέχουμε δίνει τη δυνατότητα σε αρχιτέκτονες, διακοσμητές αλλά και ιδιώτες να καλύψουν με συνέπεια κάθε αισθητική και λειτουργική ανάγκη του χώρου. Μοναδικές Γύψινες Διακοσμήσεις που κάνουν προσθέτουν αίγλη σε κάθε Ανακαίνιση & Αναδιαμόρφωση χώρου.