ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ

Ανάγοντας το δομικό χώρο σε παράγοντα ποιότητας ζωής με Ανακαίνιση από την Ropodis Construction

Σήμερα, κάθε χώρος, κατοικία, κατάστημα, γραφείο, συγκρότημα οφείλει να πληροί με τον καλύτερο τρόπο τις λειτουργικές του ανάγκες αλλά και να δημιουργεί αισθήσεις ευχαρίστησης και πλήρωσης στο χρήστη, κάτοικο, εργαζόμενο, πελάτη.

Η Ropodis Construction – Ροπόδης Ανδρέας και Σία Ο.Ε., αναλαμβάνει κάθε έργο ανακαίνισης και αναβάθμισης ενός χώρου στα πλαίσια της εσωτερικής και εξωτερικης δομικής κατασκευής, ανακατασκευής και επιδιόρθωσής του.

Κύριο μέλημά μας είναι να συμβάλλουμε με ιδέες, προτάσεις και λύσεις για την ανακαίνιση και Αναδιαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου που εργαζόμαστε ή κατοικούμε, σε παράγοντα ποιότητας ζωής.
Ανάμεσα στις υπηρεσίες Ανακαίνισης και Διακόσμησης που μπορείτε να βρείτε στην εταιρία μας, είναι:

Διακόσμηση από γύψο και άλλα υλικά

Πρωτότυπα διακοσμητικά σχέδια

Προτάσεις Ανακαίνισης σύγχρονων δομικών παρεμβάσεων

Ενημέρωση για τις τάσεις, συνδυασμούς υλικών και υπηρεσιών

Υπηρεσίες Ανακαίνισης & Διακόσμησης

Τα υπερυψωμένα ξύλινα δάπεδα αποτελούν συνώνυμα της άμεσης, γρήγορης και οικονομικής λύσης σε περίπτωση ανακαίνισης και αναδιαμόρφωσης ενός χώρου, ενώ είναι η τέλεια αναβάθμιση της αισθητικής για τους επερχόμενους επισκέπτες είτε πρόκειται για επαγγελματικό είτε για οικιακό χώρο.

Κάθε επιφάνεια τοίχου αποτελεί για εμάς έναν καμβά με απεριόριστες δυνατότητες δημιουργικών παρεμβάσεων. Κατά την Ανακαίνιση & διακόσμηση ενός χώρου, είναι οι μικρές Λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά στην αργότερα εμπειρία και εντυπωσιασμού κάθε επισκέπτη.

Η μεγάλη γκάμα σχεδίων που παρέχουμε δίνει τη δυνατότητα σε αρχιτέκτονες, διακοσμητές αλλά και ιδιώτες να καλύψουν με συνέπεια κάθε αισθητική και λειτουργική ανάγκη του χώρου. Μοναδικές Γύψινες Διακοσμήσεις που κάνουν προσθέτουν αίγλη σε κάθε Ανακαίνιση & Αναδιαμόρφωση χώρου.