ΔΑΠΕΔΑ ΞΥΛΙΝΑ & ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΑ

Αισθητική και Καινοτομία για κατοικία και επαγγελματικό χώρο

Τα ξύλινα δάπεδα και laminate αποτελούν, σήμερα, συνώνυμα της άνεσης και της οικογενειακής θαλπωρής. Προσφέρουν ευελιξία στην αναμόρφωση παλιάς ή νέας κατοικίας αφού μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε χώρο, τοποθετούνται γρήγορα, έχουν υψηλά επίπεδα αντοχής και αποτελούν μια εξίσου καλαίσθητη και οικονομική λύση.

Ειδικά, για τους επαγγελματικούς χώρους, υπάρχει η δυνατότητα για εφαρμογή υπερυψωμένων δαπέδων τα οποία παρέχουν πλεονεκτήματα όπως:

Ταχύτητα κατασκευής και παράδοσης

Ανθεκτικότητα και Πυραντοχή

Ηλεκτροαγωγιμότητα και ηχομόνωση

Μεγάλη ποικιλία επιλογών για τελικές επιφάνειες

Ευελιξία σε επισκευές και μετατροπές, με πρόσβαση κάτω από το σύστημα δαπέδου

Υπηρεσίες Ανακαίνισης & Διακόσμησης

Τα υπερυψωμένα ξύλινα δάπεδα αποτελούν συνώνυμα της άμεσης, γρήγορης και οικονομικής λύσης σε περίπτωση ανακαίνισης και αναδιαμόρφωσης ενός χώρου, ενώ είναι η τέλεια αναβάθμιση της αισθητικής για τους επερχόμενους επισκέπτες είτε πρόκειται για επαγγελματικό είτε για οικιακό χώρο.

Κάθε επιφάνεια τοίχου αποτελεί για εμάς έναν καμβά με απεριόριστες δυνατότητες δημιουργικών παρεμβάσεων. Κατά την Ανακαίνιση & διακόσμηση ενός χώρου, είναι οι μικρές Λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά στην αργότερα εμπειρία και εντυπωσιασμού κάθε επισκέπτη.

Η μεγάλη γκάμα σχεδίων που παρέχουμε δίνει τη δυνατότητα σε αρχιτέκτονες, διακοσμητές αλλά και ιδιώτες να καλύψουν με συνέπεια κάθε αισθητική και λειτουργική ανάγκη του χώρου. Μοναδικές Γύψινες Διακοσμήσεις που κάνουν προσθέτουν αίγλη σε κάθε Ανακαίνιση & Αναδιαμόρφωση χώρου.