ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ - ΧΡΩΜΑΤΑ

Επιλογές με καλλιτεχνική και διαχρονική αξία για το περιβάλλον ζωής μας

Κάθε επιφάνεια τοίχου αποτελεί για εμάς έναν καμβά με απεριόριστες δυνατότητες δημιουργικών παρεμβάσεων. Χάρη στο πλήθος των επιλογών και των διακοσμητικών μοτίβων που μπορούμε να σας παρέχουμε αλλά και με τη χρήση καινοτομικών και σύγχρονων λύσεων, μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο σας με ό,τι έχετε φανταστεί και να τον μετατρέψετε στο ιδανικό περιβάλλον διαβίωσης και ευχαρίστησης.
Ειδικά τα επιχρίσματα και τα χρωματικά υλικά μας, εγγυούνται άψογα αποτελέσματα, καθώς:

Εφαρμόζονται σε κάθε τύπου επιφάνεια

Αποκαθιστούν φθορές από τη χρήση και τον χρόνο

Παρέχουν προστασία από υγρασία και θερμότητα

Συνθέτουν μια πρωτότυπη και δημιουργική αισθητική μεταμόρφωση

Υπηρεσίες Ανακαίνισης & Διακόσμησης

Η Ropodis Construction – Ροπόδης Ανδρέας και Σία Ο.Ε., αναλαμβάνει κάθε έργο που αφορά την Ανακαίνιση, ανακατασκευή, αναδιαμόρφωση, αναβάθμιση και Διακοσμητική παρέμβαση ενός επαγγελματικού ή οικιακού χώρου, καταστήματος, χώρου εστίασης, ξενοδοχείου κ.α.

Τα υπερυψωμένα ξύλινα δάπεδα αποτελούν συνώνυμα της άμεσης, γρήγορης και οικονομικής λύσης σε περίπτωση ανακαίνισης και αναδιαμόρφωσης ενός χώρου, ενώ είναι η τέλεια αναβάθμιση της αισθητικής για τους επερχόμενους επισκέπτες είτε πρόκειται για επαγγελματικό είτε για οικιακό χώρο.

Η μεγάλη γκάμα σχεδίων που παρέχουμε δίνει τη δυνατότητα σε αρχιτέκτονες, διακοσμητές αλλά και ιδιώτες να καλύψουν με συνέπεια κάθε αισθητική και λειτουργική ανάγκη του χώρου. Μοναδικές Γύψινες Διακοσμήσεις που κάνουν προσθέτουν αίγλη σε κάθε Ανακαίνιση & Αναδιαμόρφωση χώρου.