ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ

Απεριόριστη γκάμα για την κάλυψη ακόμα και της πιο ιδιαίτερης ανάγκης Διακόσμησης

Η μεγάλη γκάμα σχεδίων που παρέχουμε δίνει τη δυνατότητα σε αρχιτέκτονες, διακοσμητές αλλά και ιδιώτες να καλύψουν με συνέπεια κάθε αισθητική και λειτουργική ανάγκη του χώρου για το τελείωμα μιας Ανακαίνισης ή Αναδιαμόρφωσης ενός επαγγελματικού ή οικιακού χώρου.

Οι γύψινες διακοσμήσεις αποτελούν διαχρονικές λύσεις, εξασφαλίζουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, και κυρίως μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και το πιο απαιτητικό και ιδιαίτερο προφίλ χώρου.

Κατα την Ανακαίνιση μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε λύσεις και τεχνοτροπίες όπως:

Κλασικά

Νεοκλασικά

Μοντέρνα

Σκαλιστά

Γύψινα τακάκια

Λούκια

Κρυφοί φωτισμοί

Ροζέτες

Υπηρεσίες Ανακαίνισης & Διακόσμησης

Η Ropodis Construction – Ροπόδης Ανδρέας και Σία Ο.Ε., αναλαμβάνει κάθε έργο που αφορά την Ανακαίνιση, ανακατασκευή, αναδιαμόρφωση, αναβάθμιση και Διακοσμητική παρέμβαση ενός επαγγελματικού ή οικιακού χώρου, καταστήματος, χώρου εστίασης, ξενοδοχείου κ.α.

Τα υπερυψωμένα ξύλινα δάπεδα αποτελούν συνώνυμα της άμεσης, γρήγορης και οικονομικής λύσης σε περίπτωση ανακαίνισης και αναδιαμόρφωσης ενός χώρου, ενώ είναι η τέλεια αναβάθμιση της αισθητικής για τους επερχόμενους επισκέπτες είτε πρόκειται για επαγγελματικό είτε για οικιακό χώρο.

Κάθε επιφάνεια τοίχου αποτελεί για εμάς έναν καμβά με απεριόριστες δυνατότητες δημιουργικών παρεμβάσεων. Κατά την Ανακαίνιση & διακόσμηση ενός χώρου, είναι οι μικρές Λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά στην αργότερα εμπειρία και εντυπωσιασμό του επισκέπτη.