ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ

Απελευθερώστε, γρήγορα και οικονομικά, το σχέδιο και τις δυνατότητες του χώρου σας με κατασκευές Γυψοσανίδας

Οι εφαρμογές ξηρής δόμησης αφορούν την κατασκευή εσωτερικών ή εξωτερικών τοίχων σε ένα κτήριο κυρίως με τη χρήση γυψοσανίδων, αλλά και μεταλλικού προφίλ ή άλλων υλικών.

Η Γυψοσανίδα προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε κατασκευαστή να παρέμβει και να μεταλλάξει τον αρχικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του χώρου, απελευθερώνοντας τη φυσιογνωμία, τις δυνατότητες, τη δυναμική του και προσαρμόζοντάς τον στον τρέχοντα λειτουργικό του ρόλο.

Οι λύσεις ξηρής δόμησης με γυψοσανίδα αποτελούν έναν από τους πιο σύγχρονους τρόπους δόμησης ή και διακόσμησης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρου. Εφαρμόζονται με επιτυχία σε όλους τους τύπους κτηρίων, νέων, παραδοσιακών, επαγγελματικών και οικιακών χώρων και μεταλλικού σκελετού.

Προσφέρουν, άμεσα και οικονομικά, σημαντική λειτουργική και αισθητική βελτίωση και αναβάθμιση.

Εφαρμογές Ξηρής Δόμησης – Γυψοσανίδας

Οι επενδύσεις γυψοσανίδας τοποθετούνται ταχύτατα, με τέλεια προσαρμογή σε κάθε επιφάνεια ανεξαρτήτως δομικών υλικών όπως τούβλα, τσιμέντο και πέτρα.

Οι ψευδοροφές γυψοσανίδας εφαρμόζονται σε όλες τις μορφές επιφανειών, επίπεδες, κεκλιμένες, θολωτές, εξασφαλίζοντας σας την ελευθερία να υλοποιήσετε όποιο αρχιτεκτονικό σχέδιο θέλετε.

Η κατασκευή χωρισμάτων γυψοσανίδας μας δίνει το πλεονέκτημα να αλλάξουμε ή να ανανεώσουμε το χώρο μας ευέλικτα, πρακτικά, οικονομικά.