ΣΥΜΜΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Ισχυρή προστασία με ταχύτητα υλοποίησης και οικονομικό κόστος σε Ανακαινίσεις

Συνδυάζονται άριστα με τα συστήματα ξηρής δόμησης – γυψοσανίδας που αποτελούν τον ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσης της εσωτερικής και εξωτερικής δόμησης ενός κτηρίου.

Χάρη στα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα που μας παρέχουν έχουν αποκτήσει σημαντική παρουσία στον οικοδομικό χάρτη της χώρας μας.

Μερικά από τα πιο σημαντικά οφέλη των μεταλλικών και σύμμεικτων κατασκευών είναι:

Υψηλές κατασκευαστικές προδιαγραφές

Υψηλή αντισεισμική θωράκιση

Ηχομονωτική, θερμομονωτική κάλυψη και πυροπροστασία

Ελευθερία και ευελιξία στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό

Ταχύτητα υλοποίησης και παράδοσης έργου

Οικονομικό κόστος, καθώς οι εργασίες μεταλλικών προκατασκευών και συστημάτων γυψοσανίδας (ξηρής δόμησης) απαλλάσσονται από ασφαλιστικές εισφορές

Επιλογές Μεταλλικών & Σύμμικτων Κατασκευών – Ανακαινίσεις

Με την τοποθέτηση έτοιμων προφίλ ειδικά σε ανακαινίσεις εσωτερικού κτηρίων μπορούμε να αντιμετωπίσουμε, άμεσα και οικονομικά κατασκευαστικές ανάγκες αλλά και λειτουργικά προβλήματα των οικοδομικών χώρων.

Προσφέρουν άριστη εμφάνιση και τέλεια εφαρμογή, ενώ η πλούσια ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και διαστάσεις τα αναδεικνύουν σε ποιοτική επιλογή για Ανακαινίσεις Γραφείων, Καταστημάτων, Οικιών ακόμα και για τους πιο ιδιαίτερους χώρους.

Οι οροφές από μέταλλο ή ορυκτές ίνες διατίθενται σε πλούσια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, εφαρμόζονται γρήγορα και συμβάλλουν στην λειτουργική βελτίωση και αισθητική αναβάθμιση του κτηρίου σας.

Ιδανικά για ανακαινίσεις χώρων και ανάλογα με την θερμομονωτική επάρκεια του κτηρίου σας ή την ενεργειακή μελέτη της οικοδομής σας, την κλιματική ζώνη της περιοχής σας και τα υλικά δόμησης, μπορείτε να προχωρήσετε στην εξωτερική του θερμομόνωση.

Αποτελούν ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις στην τοιχοποιία για κατασκευαστές, αρχιτέκτονες και ιδιοκτήτες καταστημάτων, επαγγελματικών ή οικιακών χώρων καθώς συνδυάζουν ποιότητα κατασκευής, ταχύτητα υλοποίησης αλλά και οικονομικό κόστος.