ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΟΡΟΦΕΣ & ΟΡΥΚΤΩΝ ΙΝΩΝ

Οικονομία, Καινοτομία, Προστασία από θόρυβο και υγρασία για την Ανακαίνιση/Κατασκευή του χώρου σας

Οι οροφές από μέταλλο ή ορυκτές ίνες διατίθενται σε μια πλούσια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, εφαρμόζονται γρήγορα ειδικά σε ανακαινίσεις χώρων και συμβάλλουν στην λειτουργική βελτίωση και αισθητική αναβάθμιση του κτηρίου σας.

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν είναι:

Οικονομικό κόστος κατασκευής

Υψηλή ακουστική και αισθητική

Ηχομόνωση και απορρόφηση θορύβων

Αντιμικροβιακή προστασία

Πυραντοχή

Οικολογική πιστοποίηση

Υψηλά επίπεδα προστασίας από την υγρασία

Επιλογές Μεταλλικών & Σύμμικτων Κατασκευών για Ανακαινίσεις

Προσφέρουν άριστη εμφάνιση και τέλεια εφαρμογή, ενώ η πλούσια ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και διαστάσεις τα αναδεικνύουν σε ποιοτική επιλογή, για ανακαινίσεις και νέες κατασκευές ακόμα και για ιδιαίτερους χώρους.

Με την τοποθέτηση έτοιμων προφίλ μπορούμε να αντιμετωπίσουμε, άμεσα και οικονομικά κατασκευαστικές ανάγκες αλλά και λειτουργικά προβλήματα σε ανακαινίσεις επαγγελματικών και οικοδομικών χώρων.

Ιδανικά για ανακαινίσεις και ανάλογα με την θερμομονωτική επάρκεια του κτηρίου σας ή την ενεργειακή μελέτη της οικοδομής σας, την κλιματική ζώνη της περιοχής σας και τα υλικά δόμησης, μπορείτε να προχωρήσετε στην εξωτερική του θερμομόνωση.

Αποτελούν ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις στην τοιχοποιία για κατασκευαστές, αρχιτέκτονες και ιδιοκτήτες καθώς συνδυάζουν ποιότητα κατασκευής, ταχύτητα υλοποίησης αλλά και οικονομικό κόστος σε ανακαινίσεις & κατασκευές χώρων.