ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

Αναβαθμίστε έξυπνα την ενεργειακή ταυτότητα του κτηρίου σας

Ιδανικά για ανακαινίσεις επαγγελματικών ή ενοικιαζόμενων χώρων και ανάλογα με την θερμομονωτική επάρκεια του κτηρίου σας ή την ενεργειακή μελέτη της οικοδομής σας, την κλιματική ζώνη της περιοχής σας, και φυσικά τα υλικά δόμησης που έχετε επιλέξει, μπορείτε να προχωρήσετε στην εξωτερική του θερμομόνωση.

Μέσα από μια πληθώρα επιλογών, θα διαλέξουμε το πλέον κατάλληλο σύστημα για εσάς, ανάλογα τον χώρο, το οποίο μπορεί να σας προσφέρει:

Οικονομία ενέργειας, χειμώνα – καλοκαίρι

Αποτελεσματική στεγανοποίηση από την υγρασία

Προστασία του οικοδομικού οργανισμού του κτηρίου

Προστασία του επιχρίσματος σοβά από σπασίματα και ρωγμές

Αρχιτεκτονική ελευθερία με ανώτερο αισθητικό αποτέλεσμα

Πρόσθετη αξία στην επένδυσή σας με την αναβάθμιση της ενεργειακής του ταυτότητας

Επιλογές για Ανακαινίσεις Χώρων – Μεταλλικών & Σύμμικτων Κατασκευών

Προσφέρουν άριστη εμφάνιση και τέλεια εφαρμογή, ενώ η πλούσια ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και διαστάσεις τα αναδεικνύουν σε ποιοτική επιλογή ακόμα και για ιδιαίτερους χώρους σε ανακαινίσεις και ανακατασκευές χώρων.

Οι οροφές από μέταλλο ή ορυκτές ίνες διατίθενται σε μια πλούσια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, εφαρμόζονται γρήγορα σε ανακαινίσεις χώρων και συμβάλλουν στην λειτουργική βελτίωση και αισθητική αναβάθμιση του κτηρίου σας.

Με την τοποθέτηση έτοιμων προφίλ μπορούμε να αντιμετωπίσουμε, άμεσα και οικονομικά κατασκευαστικές ανάγκες αλλά και λειτουργικά προβλήματα επαγγελματικών και οικιακών χώρων. Ιδανικά για ανακαινίσεις.

Αποτελούν ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις στην τοιχοποιία για κατασκευαστές, αρχιτέκτονες και ιδιοκτήτες καθώς συνδυάζουν ποιότητα κατασκευής, ταχύτητα υλοποίησης και οικονομικό κόστος σε ανακαινίσεις χώρων.