ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΑΣ

Εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και χώρο σε κάθε σας κατασκευή ή ανακατασκευή

Αποτελούν ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις στην τοιχοποιία για κατασκευαστές, αρχιτέκτονες και ιδιοκτήτες καθώς συνδυάζουν ποιότητα κατασκευής, ταχύτητα υλοποίησης αλλά και οικονομικό κόστος. Ιδανικά για ανακαινίσεις και αναδιαμορφώσεις επαγγελματικών χώρων.

Χαρακτηριστικό είναι ότι για τις εργασίες τοιχοποιίας με τσιμεντοσανίδα συνήθως σε ανακαινίσεις χώρων, ο αναθέτης δεν χρειάζεται να καταβάλλει ασφαλιστικές εισφορές για την εργασία των τεχνητών.

Η τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα για ανακατασκευές χώρων παρέχει:

Θερμομόνωση και Ηχομόνωση κορυφαίου επιπέδου

Αντισεισμική αντοχή

Εξοικονόμηση ελεύθερων, ωφέλιμων χώρων

Πυραντοχή

Διατήρηση της καθαριότητας και προστασία του περιβάλλοντος χώρου χάρη στην εμπειρία και τις ακριβείς παρεμβάσεις των συνεργατών μας

Επιλογές Μεταλλικών & Σύμμικτων Κατασκευών

Προσφέρουν άριστη εμφάνιση και τέλεια εφαρμογή σε ανακαινίσεις και ανακατασκευές επαγγελματικών χώρων, ενώ η πλούσια ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και διαστάσεις τα αναδεικνύουν σε ποιοτική επιλογή ακόμα και για ιδιαίτερους χώρους.

Οι οροφές από μέταλλο ή ορυκτές ίνες διατίθενται σε μια πλούσια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, εφαρμόζονται γρήγορα σε ανακαινίσεις χώρων και συμβάλλουν στην λειτουργική βελτίωση και αισθητική αναβάθμιση του κτηρίου σας.

Με την τοποθέτηση έτοιμων προφίλ μπορούμε να αντιμετωπίσουμε, άμεσα και οικονομικά κατασκευαστικές ανάγκες αλλά και λειτουργικά προβλήματα κατα την ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση οικοδομικών χώρων.

Ιδανικά για Ανακαινίσεις επαγγελματικών και οικιακών χώρων και ανάλογα με την θερμομονωτική επάρκεια του κτηρίου σας ή την ενεργειακή μελέτη της οικοδομής σας, την κλιματική ζώνη της περιοχής σας και τα υλικά δόμησης, μπορείτε να προχωρήσετε στην εξωτερική του θερμομόνωση.