ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΩΝ ΠΡΟΦΙΛ

Έτοιμες λύσεις για γρήγορα και αποδοτικά αποτελέσματα, ιδανικές για Ανακαινίσεις Χώρων

Με την τοποθέτηση έτοιμων προφίλ μπορούμε να αντιμετωπίσουμε, άμεσα και οικονομικά κατασκευαστικές ανάγκες αλλά και λειτουργικά προβλήματα επαγγελματικών οικοδομικών χώρων.

Στην εταιρία ανακαινίσεων και κατασκευών “Ropodis Construction”, μπορείτε να βρείτε:

Πόρτες παραγωγής κατάλληλες για κάθε τύπο χωρισμάτων, διαφόρων μεγεθών και διαστάσεων

Κάσες σταθερού ή μεταβλητού πάχους για τέλεια εφαρμογή και γρήγορη εγκατάσταση σε περιπτώσεις ανακαίνισης χώρων

Ενισχυμένα προφίλ αλουμινίου για δημιουργία σταθερών υαλοστασίων σε χωρίσματα γυψοσανίδας (πάχους 75, 100 και 125mm). Προσφέρουν τη δυνατότητα εφαρμογής μονού ή διπλού υαλοπίνακα, ενώ διατίθενται με δυο μονά τζάμια και εσωτερική περσίδα με μηχανισμό περιστροφής

Επιλογές Ανακαινίσεων Μεταλλικών & Σύμμικτων Κατασκευών

Προσφέρουν άριστη εμφάνιση και τέλεια εφαρμογή για διαμορφώσεις και ανακαινίσεις χώρων, ενώ η πλούσια ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και διαστάσεις τα αναδεικνύουν σε ποιοτική επιλογή ακόμα και για ιδιαίτερους χώρους.

Οι οροφές από μέταλλο ή ορυκτές ίνες διατίθενται σε μια πλούσια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, εφαρμόζονται γρήγορα σε ανακαινίσεις και συμβάλλουν στην λειτουργική βελτίωση και αισθητική αναβάθμιση του κτηρίου σας.

Ιδανικά για ανακαινίσεις επαγγελματικών και οικιακών χώρων, ανάλογα με την θερμομονωτική επάρκεια του κτηρίου σας ή την ενεργειακή μελέτη της οικοδομής σας, την κλιματική ζώνη της περιοχής σας και τα υλικά δόμησης, μπορείτε να προχωρήσετε στην εξωτερική του θερμομόνωση.

Αποτελούν ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις στην τοιχοποιία για κατασκευαστές, αρχιτέκτονες και ιδιοκτήτες, καθώς συνδυάζουν ποιότητα κατασκευής, ταχύτητα υλοποίησης αλλά και οικονομικό κόστος, σε ανακαινίσεις και κατασκευές χώρων.