ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Προσαρμόζονται τέλεια και κάνουν τον εσωτερικό χώρο να ξεχωρίζει

Μια επίσης δημοφιλής κατηγορία στη χώρα μας για την εσωτερική διαμόρφωση χώρων.

Προσφέρουν άριστη εμφάνιση και τέλεια εφαρμογή, ενώ η πλούσια ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και διαστάσεις τα αναδεικνύουν σε ποιοτική επιλογή σε ανακαινίσεις και ανακατασκευές, ακόμα και για ιδιαίτερους ή προβληματικούς χώρους.

Παρέχονται σε διάφορες μορφές, όπως:

Τυφλά Πάνελ

Διπλός υαλοπίνακας με ενδιάμεσες περσίδες υψηλής ποιότητας

Εξοπλισμένα με εσωτερικό μηχανισμό για τον έλεγχο κλίσης

Επιλογές Ανακαινίσεων Μεταλλικών & Σύμμικτων Κατασκευών

Οι οροφές από μέταλλο ή ορυκτές ίνες διατίθενται σε μια πλούσια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, εφαρμόζονται γρήγορα σε μια ανακαίνιση του χώρου και συμβάλλουν στην λειτουργική βελτίωση και αισθητική αναβάθμιση του κτηρίου σας.

Με την τοποθέτηση έτοιμων προφίλ μπορούμε να αντιμετωπίσουμε, άμεσα και οικονομικά κατασκευαστικές ανάγκες αλλά και λειτουργικά προβλήματα οικοδομικών χώρων κατά την ανακαίνιση και ανακατασκευή τους.

Σε ανακαινίσεις και ανάλογα με την θερμομονωτική επάρκεια του κτηρίου σας ή την ενεργειακή μελέτη της οικοδομής σας, την κλιματική ζώνη της περιοχής σας και τα υλικά δόμησης, μπορείτε να προχωρήσετε στην εξωτερική του θερμομόνωση.

Αποτελούν ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις στην τοιχοποιία για κατασκευαστές, αρχιτέκτονες και ιδιοκτήτες καθώς συνδυάζουν ποιότητα κατασκευής, ταχύτητα υλοποίησης αλλά και οικονομικό κόστος. Ιδανικά για ανακαινίσεις και αναδιαμορφώσεις επαγγελματικών χώρων.