ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Ανακαινίσεις Χώρων - Κατοικιών - Ropodis Construction

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Διακόσμηση & Ανακαίνιση

Ανακαινίσεις χώρων που προσθέτουν αξία και χαρακτήρα σε ένα πολύτιμο περιουσιακό σας στοιχείο

Μια σημαντική κατηγορία έργων στα οποία, στην Ropodis Construction – Pοπόδης Ανδρέας και Σία Ο.Ε. πρωταγωνιστούμε από το 1996 μέχρι σήμερα είναι η ανακαίνιση, εξωτερικά και εσωτερικά, κατοικιών, συγκροτημάτων διαμερισμάτων και γραφείων, εμπορικών καταστημάτων και πολυκαταστημάτων, εταιρικών εγκαταστάσεων, εκθεσιακών χώρων και κέντρων μαζικής εστίασης και ψυχαγωγίας. Τα project που έχουμε στο ενεργητικό μας περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα ανακαινίσεων διαφορετικών απαιτήσεων προσανατολισμών και στόχων.

Μπορούμε να αναφερθούμε στην αναβάθμιση χώρων για ιδιοκατοίκηση, την διαβάθμιση της αξίας τους με στόχο την πώληση, την μεταμόρφωση τους ώστε να συμβαδίζουν με τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκης ζωής, την ανανέωσή τους με σκοπό τη διαφορετική λειτουργία τους αλλά και το ριζικό μετασχηματισμό τους με καινοτόμες αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές παρεμβάσεις.

Ανακαινίσεις Χώρων - Κατοικιών - Ropodis Construction

Στην προσπάθειά μας αυτή:

Είμαστε αφοσιωμένοι στην αντιμετώπιση κάθε ανακαίνισης ως μοναδικό και ξεχωριστό έργο το οποίο έχει τη δική του συγκεκριμένη αποστολή, την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών των ανθρώπων που φιλοξενεί.
Λαμβάνουμε πάντα υπόψη το dna κάθε κτηρίου, όπως αυτό ορίζεται από την ηλικία και την καταπόνησή του, το δομικό υλικό κατασκευής του, την προηγούμενη χρήση του, το περιβάλλον, φυσικό ή οικιστικό στο οποίο εντάσσεται, με προτάσεις και παρεμβάσεις που δεν το αλλοιώνουν αλλά το αναδεικνύουν.
Επικεντρωνόμαστε πάντα στην παροχή υπηρεσιών ανώτερου επιπέδου σε κάθε μας πελάτη, διατηρώντας την ιδανική σχέση μεταξύ κόστους και ποιότητας, σεβόμενοι τον διαθέσιμο προϋπολογισμό αλλά και τις προσωπικές σας προσδοκίες.
Αξιοποιούμε στο έπακρο τις τεχνολογικές καινοτομίες, τις σύγχρονες τάσεις του αρχιτεκτονικού design, τις γνώσεις των καταξιωμένων συνεργατών μας καθώς και τα διδάγματα της εμπειρίας μας, ώστε να φέρουμε σε πέρας κάθε μας ανάθεση, ακόμα και την πλέον απαιτητική με υψηλές αισθητικές και οικιστικές απαιτήσεις.
Στοχεύουμε στην μακροπρόθεσμη αναγνώριση της αξίας των ανακαινίσεών μας, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα, πιστοποιημένα και αναγνωρισμένα υλικά, τα οποία θα πολλαπλασιάσουν την αξία του χώρου, θα τονίσουν την μοναδικότητα αλλά και την νέα λειτουργική του ταυτότητα.

Στην Ropodis Construction - Ανδρέας Ροπόδης, μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα, ευέλικτα, προνομιακά σε κάθε ανακαίνιση που σχεδιάζετε είτε αυτή αφορά την κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, τα γραφεία, τα καταστήματα ή το ξενοδοχείο σας.

Τοποθέτηση Έτοιμων Προφίλ Αλουμινίου ή Γυψοσανίδας - Ανακαινίσεις Ropodis Construction - Ανδρέας Ροπόδης

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Κατασκευές

Κατασκευές κτηρίων που ξεχωρίζουν για τη αισθητική, την αντοχή και τη λειτουργικότητά τους

Στην Ropodis Constructions - Ανδρέας Ροπόδης και Σία ΟΕ, κάθε κατασκευαστικό έργο που αναλαμβάνουμε αντιμετωπίζεται ως μοναδικό και ανεπανάληπτο, καθώς οφείλει να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες επιθυμίες του αναθέτη είτε αυτός είναι ιδιώτης ή επαγγελματίας είτε επιχείρηση, εταιρεία, φορέας, οργανισμός ακόμα και συνεργάτης αρχιτέκτονας. Σε κάθε μας κατασκευή, πέρα από την ανάδειξη της ως πρότυπο χώρου ζωής, δημιουργίας, εργασίας και αναψυχής, επιδιώκουμε διαρκώς το ανώτερο επίπεδο λειτουργικότητας, τη διασφαλισμένη αντοχή στο χρόνο και τα φυσικά φαινόμενα, την ποιοτική υπεροχή σε κάθε λεπτομέρεια, τις λύσεις ενεργειακής αυτονομίας και την κατά το δυνατό μέγιστη απόδοση προστιθέμενης αξίας στην επένδυσή σας.

Γυψοσανίδες - Εταιρία Ανακαινίσεων Ropodis Construction

Είτε αφορά την ανέγερση μιας κατοικίας ή πολυκατοικίας, ενός εξοχικού ή μιας βίλας, είτε τις απαιτητικές κατασκευές συγκροτημάτων γραφείων, εμπορικών καταστημάτων ή παραρτημάτων οργανισμών και εταιρειών, απλών ή ευρύτερων χώρων μαζικής εστίασης και ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, ακολουθούμε συγκεκριμένα βήματα που διασφαλίζουν την επιτυχία του έργου μας αλλά και την επιβράβευση της εμπιστοσύνης σας:

Επικοινωνία μαζί σας ώστε να κατανοήσουμε πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες που καλείται το έργο να εξυπηρετήσει, να καταγράψουμε και να σας ενημερώσουμε για δυνατότητες ή δυσκολίες και διαπιστώσετε πόσο εύκολο είναι σε αυτήν σας την απόφαση να έχετε έναν συνεπή και επαγγελματία συνεργάτη δίπλα σας.
Επίσκεψη εξειδικευμένου συνεργείου μηχανικών στο χώρο της κατασκευής ώστε να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες ανάπτυξης, εξέλιξης ή και αναθεώρησης των αρχικών σας σχεδίων, εφόσον το απαιτούν οι εκάστοτε συνθήκες.
Αναλυτική προσφορά για το κόστος του έργου, όπου περιγράφονται με σαφήνεια οι εργασίες και τα υλικά που προτείνουμε, τα βήματα και οι φάσεις της κατασκευής, καθώς και το εκτιμώμενο χρονικό διάστημα για την υλοποίηση - παράδοση του έργου σε εσάς.
Μελέτη του έργου, με οδηγό τις ανάγκες που μας έχετε επικοινωνήσει, ώστε να έχετε μια πλήρη και ξεκάθαρη εικόνα για κάθε φάση της κατασκευής και φυσικά για το τελικό αποτέλεσμα που μπορούμε να σας παραδώσουμε.
Ανάθεση και υλοποίηση του έργου, εφόσον καταλήξουμε σε συμφωνία, αναλαμβάνοντας να προχωρήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες αδειοδότησης. Παράλληλα, ο εργοδηγός-μηχανικός που έχει την επίβλεψη της κατασκευής είναι στη διάθεσή σας για να σας ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την πορεία του, βάσει της συμφωνηθείσας μελέτης.
Παράδοση του έργου, αφού ολοκληρωθούν οι απαιτούμενοι έλεγχοι στο σύνολό τους, πιστοποιηθεί και υπογραφεί το Πρωτόκολλο παραλαβής έργου και ενεργοποιηθεί η σχετική εγγύηση έργου από την Ropodis - Ανδρέας Ροπόδης και Σία ΟΕ

Κτήρια που χαρακτηρίζονται από τις αυστηρές προδιαγραφές τους, τις ενεργειακές καινοτομίες για την προστασία τους από το χρόνο και τις κλιματολογικές συνθήκες, την αντισεισμική θωράκισή τους, την πυροπροστασία τους αλλά και την πρωτοτυπία του αρχιτεκτονικού τους σχεδιασμού.

Στείλτε μας Μήνυμα