ΕΤΑΙΡΙΑ

Η τέχνη του να μεταμορφώνεις το χώρο σε ευχάριστο και λειτουργικό περιβάλλον

H εταιρία Ropodis – Ανδρέας Ροπόδης και Σία ΟΕ δραστηριοποιείται από το 1996 στις εφαρμογές εσωτερικής και εξωτερικής δόμησης.

Κύρια αποστολή μας είναι η Οικοδόμηση, η Ανακαίνιση, η Διαμόρφωση, η Ανακατασκευή και η Διακόσμηση του χώρου σας ώστε να αναδειχθεί στο ιδανικό και απόλυτα λειτουργικό περιβάλλον Ζωής ή Εργασίας.

Χαρακτηριστικό των Λύσεων που προσφέρουμε είναι η άριστη σχέση ποιότητας και αντοχής στο χρόνο και τις συγκρίσεις, η ολοκληρωμένη κάλυψη των απαιτούμενων προδιαγραφών, καθώς και η υλοποίηση του έργου στον συμφωνημένο προϋπολογισμό και χρόνο παράδοσης.

Ακολουθώντας τις καινοτομίες και τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της δόμησης, δίνοντας προτεραιότητα σε επώνυμα υλικά από κορυφαίους προμηθευτές και παρέχοντας την αξιοπιστία και τη σιγουριά των έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών μας, η Ropodis Construction – Ανδρέας Ροπόδης και Σία Ο.Ε. αποτελεί ένα από τα πλέον καταξιωμένα ονόματα στην κατηγορία του, αλλά και εγγυημένη επιλογή επιτυχίας για κάθε πελάτη, ιδιώτη, επαγγελματία, κατασκευαστή, αρχιτέκτονα που θέλει να ανακαινίσει τον επαγγελματικό ή τον προσωπικό του χώρο.

Σήμερα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια δέσμη υπηρεσιών που αφορούν όλο το φάσμα των εφαρμογών δόμησης για κατοικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους, όπως ξενοδοχεία, γραφεία εταιριών, καταστήματα, αίθουσες και καταστήματα εστίασης, εκθεσιακούς χώρους και πολλά άλλα.

Στον ιστότοπό μας, www.ropodis.gr, μπορείτε να πάρετε μια εικόνα από τα έργα μας αλλά και να ενημερωθείτε αναλυτικά για κάθε μία από τις υπηρεσίες μας και τα οφέλη που εξασφαλίζουν.

Επικοινωνώντας μαζί μας, και δείτε πώς η λύση που αναζητάτε και ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες, θα γίνει πραγματικότητα με τη σφραγίδα της Τεχνικής Εταιρείας Κατασκευών και Ανακαινίσεων Ropodis Construction – Ανδρέας Ροπόδης  και Σία Ο.Ε.