ΕΤΑΙΡΙΑ

Ανακαινίσεις - Γυψοσανίδες, Ψευδοροφές, Χωρίσματα - Εταιρία Ανακαινίσεων Ropodis Constructions

ROPODIS – ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΟΠΟΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Ποιοί Είμαστε

Μελέτες, Κατασκευές, Ανακαινίσεις με επίκεντρο τον κάτοικο, τον εργαζόμενο, τον επιχειρηματία

Στην εταιρία Ropodis – Ανδρέας Ροπόδης και Σία ΟΕ, από το 1996 μέχρι και σήμερα, κύρια αντικείμενό μας είναι η μελέτη, η κατασκευή και η ανακαίνιση των χώρων που μας εμπιστεύεστε ώστε να αναδειχθούν στο απόλυτα ιδανικό και λειτουργικό περιβάλλον που επιθυμείτε.

Για κάθε μας έργο, είτε ιδιωτικό κτήριο, διαμέρισμα, μονοκατοικία, πολυκατοικία, εξοχικό, βίλα, είτε επαγγελματικό χώρο, γραφεία, εταιρικά συγκροτήματα, καταστήματα λιανικής, υποκαταστήματα εμπορικών αλυσίδων και δημόσιων οργανισμών, café, και άλλες επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και ψυχαγωγίας, επιδιώκουμε λύσεις που απαντούν στις ανάγκες σας, ενώ αναδεικνύουν την ξεχωριστή ταυτότητα και τα προτερήματα του χώρου σας.

Τοποθέτηση Έτοιμων Προφίλ Αλουμινίου ή Γυψοσανίδας - Ανακαινίσεις Ropodis Construction - Ανδρέας Ροπόδης

Ο τρόπος με τον οποίο πετυχαίνουμε την αποστολή μας είναι:

Υλοποιώντας τις μελέτες και τα έργα που αναλαμβάνουμε με συνέπεια, επαγγελματισμό και εξατομικευμένη προσέγγιση καθώς για εμάς κάθε κτήριο είναι μοναδικό και κάθε ανάγκη του αναθέτη μας ξεχωριστή.
Συνδυάζοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την υψηλού επιπέδου αρχιτεκτονική μας εξειδίκευση με τις σύγχρονες δομικές εφαρμογές και τις τεχνολογικές καινοτομίες.
Στηριζόμενοι στις συνεργασίες μας με πολύπειρους και αναγνωρισμένους μηχανικούς και τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων, αξιόπιστους αρχιτέκτονες και συνεργεία με ικανά στελέχη που μπορούν να μεταμορφώσουν το χώρο σας με συνέπεια και σεβασμό στο συμφωνημένο προϋπολογισμό.
Επιλέγοντας αποκλειστικά και μόνο προμηθευτές υλικών και οικοδομικών προϊόντων, πιστοποιημένων και ανώτερου ποιοτικού επιπέδου, ώστε κάθε μας κατασκευή να ξεχωρίζει με την υπεροχή της σε κάθε σύγκριση και την αντοχή της σε βάθος χρόνου.
Διαθέτοντας μια ευρύτατη δέσμη υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε φάση ενός κατασκευαστικού έργου ή μιας ανακαίνισης, είτε συνολικά είτε όσον αφορά μεμονωμένες αλλά ουσιαστικές παρεμβάσεις, όπως εφαρμογές ξηράς δόμησης (επενδύσεις, ψευδοροφές, χωρίσματα γυψοσανίδας), τοποθέτηση θερμομονωτικών συστημάτων, χωρισμάτων αλουμινίου, έτοιμων προφίλ, οροφών μετάλλου και ορυκτών ινών, εργασίες ελαιοχρωματισμών και διακοσμητικών επεμβάσεων κ.ά.

Δείτε τα Έργα μας - Ropodis Construction

Στείλτε μας Μήνυμα