ΞΗΡΗ ΔΟΜΗΣΗ - ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

Η ευέλικτη και οικονομική επιλογή για λειτουργική και καλαίσθητη παρέμβαση στο χώρο

Η λύση των δομικών εφαρμογών γυψοσανίδας, αποτελεί μια από τις πλέον εύστοχες κινήσεις για κάθε χώρο, είτε αυτός είναι κατοικία, είτε γραφείο, κατάστημα και εταιρικό συγκρότημα.

Η τεχνική εταιρεία ανακαινίσεων “Ropodis Construction” – Pοπόδης Ανδρέας και Σία Ο.Ε. με την εμπειρία της στο χώρο της Γυψοσανίδας, αλλά και τους έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες της μπορεί να σας προσφέρει μια πλειάδα εναλλακτικών που αφορούν:

Εφαρμογές Ξηρής Δόμησης

Κατασκευή Χωρισμάτων Γυψοσανίδας

Δημιουργία Ψευδοροφών Γυψοσανίδας

Τοποθέτηση Επενδύσεων Γυψοσανίδας με ανώτερα Μονωτικά αποτελέσματα

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την κάθε μας υπηρεσία Ξηρής Δόμησης & Γυψοσανίδας, αλλά και τις απεριόριστες δυνατότητες που η κάθε μία μπορεί να σας προσφέρει στην μεταμόρφωση και την ουσιαστική αλλαγή προς το καλύτερο του χώρου σας.

Επίσης, μπορείτε βλέποντας τα αντίστοιχα έργα μας για μια μεγάλη γκάμα πελατών, να πάρετε ιδέες για το πως μπορούμε να συμβάλλουμε στο έργο σας και να κάνουμε αυτό που ονειρεύεστε πραγματικότητα για τον χρήστη, είτε είναι τα μέλη της οικογένειά σας, είτε οι εργαζόμενοι ή οι επαγγελματίες που σας εμπιστεύονται.

Εφαρμογές Ξηρής Δόμησης – Γυψοσανίδας

Οι εφαρμογές ξηρής δόμησης αφορούν την κατασκευή εσωτερικών ή εξωτερικών τοίχων σε ένα κτήριο κυρίως με τη χρήση γυψοσανίδας.

Οι επενδύσεις γυψοσανίδας τοποθετούνται ταχύτατα, με τέλεια προσαρμογή σε κάθε επιφάνεια ανεξαρτήτως δομικών υλικών όπως τούβλα, τσιμέντο και πέτρα.

Οι ψευδοροφές γυψοσανίδας εφαρμόζονται σε όλες τις μορφές επιφανειών, επίπεδες, κεκλιμένες, θολωτές, εξασφαλίζοντας σας την ελευθερία να υλοποιήσετε όποιο αρχιτεκτονικό σχέδιο θέλετε.

Η κατασκευή χωρισμάτων γυψοσανίδας μας δίνει το πλεονέκτημα να αλλάξουμε ή να ανανεώσουμε το χώρο μας ευέλικτα, πρακτικά, οικονομικά.